Comprar a Pineda et beneficia a tu.

23-12-2021

Comprar a Pineda t’afavoreix directament a tu.

SABIES QUE…? Comprar a Pineda genera ocupació
Resulta sorprenent que les empreses que més treballadors contracten són les botigues, restaurants, bars i petits negocis. Si consumim a Pineda ajudem a crear ocupació, i que el teu germà o l’amic que està a l’atur, tindrà més oportunitats de trobar feina.

SABIES QUE…?  Comprar a Pineda contribueix  a la recuperació local.

Els diners que invertim a les botigues de Pineda circulen pel poble, contribuint a la prosperitat econòmica del nostre municipi. Aquest benefici, reverteix en el nostre favor, tornant a les persones i famílies de Pineda.

SABIES QUE…? Comprar a Pineda millora l’Espai Públic i dona més seguretat.

Les botigues i comerços locals, es preocupen pels voltants del seu establiment; ajuden a la neteja i el manteniment de l’espai públic, donen llum i fan que hi hagi més gent pel carrer, per tant,  més llum i persones és igual a més seguretat

SABIES QUE…?  Dona identitat de poble.
Les botigues i comerços locals animen la vida quotidiana, donen ambient i personalitat als carrers i els omplen de gent, convertint l’entorn més agradable.

SABIES QUE…? Son els teus veïns.
Són persones de Pineda, gent a la qual coneixem, saludem pel seu nom, gent que tenim a prop i a la qual ens trobarem cada dia. Persones que emprenen, i arrisquen i contribueixen a millorar el nostre poble.

SABIES QUE…?  El comerç genera qualitat, calidesa i tracte.                                  El comerç local cuida i selecciona cada producte que ofereix. El petit comerç és confiança, qualitat  i tracte personalitzat.

Per tot això i molt més,  Pineda En Comú us animem a comprar per aquestes festes i sempre als comerços del poble. Perquè comprar a Pineda és invertir en tu.  Bones Festes a tothom !