Demanem al govern de Pineda més personal a Serveis Socials per garantir un millor servei.

05-10-2022

Marcos Ortega  va demanar al govern de Pineda més personal per Serveis Socials,  aquesta demanda va ser formulada en el passat ple municipal del 26 de setembre.

Els representant dels treballadors, es queixen al govern de Pineda de la situació de precarietat que està patint Serveis Socials.

Moltes vegades hi ha una falta de personal, i això comporta un mal servei cap a l’usuari, i una gran càrrega de treball vers els professionals.

Aquesta falta de personal fa que molts tràmits triguin en resoldre com per exemple els ajuts a la dependència entre d’altres. Aquest retard pot suposar no arribar a temps a tramitar una ajuda i no cobrar-la.

Cal tenir en comptes que estem parlant d’un  dels col·lectius més vulnerables de la nostra població.

És constant veure com a l’Ajuntament de Pineda en els diferents departaments hi ha una falta de personal i que això comporta que el servei no sigui ates de la manera més satisfactòria.

Cal dir que els professionals de l’Ajuntament fan tot els que poden però en moltes ocasions es veuen saturats per aquesta falta de personal.

Persones que es jubilen i no substitueixen, al igual que com a baixes de llarga durada o excedències.

Pineda En Comú aposta per tenir el personal necessari per oferir un bon servei al ciutadà, hi ha diners, quan cada anys en la despesa de personal sempre sobren molts diners.