Les nostres propostes pel pressupost municipal del 2022

04-11-2021

Davant el debat del pressupost municipal del 2022 que properament tindrem al ple municipal, Pineda en Comú ha presentat tres grans propostes de cara al pressupost municipal del 2022.

  • 4M€ d’inversió a l’espai públic i 500.000€ d’aquest sota criteri de les veïnes i veïns dels barris en un procés participatiu. El dèficit històric del govern de Xavier Amor a l’hora d’invertir en aquesta àrea,  i que és la que compartim molts ciutadans i ciutadanes de Pineda de Mar, ens ha portat a un poble envellit. Carrers i carreteres en mal estat, forats a l’asfalt,  mobiliari públic vell i amb molt poc manteniment.

Pineda En Comú aposta de manera decidida en espai públic, per tenir un poble modern i adequat als nous temps, un espai públic amable, sostenible i amb eliminació de barreres arquitectòniques. Cal fer un pla a mig/llarg termini per modernitzar el nostre poble.

  • Un impuls a la recuperació, doblar els diners a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Pineda per arribar als 500.000€.  Cal potenciar la Taula de Reconstrucció per donar un impuls al teixit econòmic i comercial i també donar un gran impuls als agents socials que ajuden a moltes famílies i persones.

  • Destinar 80.000€ als clubs esportius del nostre poble,  ja que actualment són les entitats que estan movent més nens, nenes i joventut de casa nostra; per tant, fan una gran tasca social, educativa i d’oci i aquest esforç ha de tenir un suport clar, ferm i sense dubtes per part dels partits i ho hem de demostrar en els pressupostos del 2022.